november 2012

Japansk med Toril #2

Tenkte dere var klar for en ny leksjon i "Nyttig hverdags japansk".☆
Før vi begynner vår nyeste lære vil jeg bare oppklare at jeg er nybegynner. Jeg kan bare hiragana alfabetet, noe kanji og noen enkle ord/uttrykk så jeg rundt 98% sikker på at det jeg lærer bort er rett. Er dessverre ikke hver dag jeg har en japaner som orker å sjekke over gramatikken. Om noe er feil så er det bare å rette meg^^'
Til dagens leksjon!

あなた は、どこ に ちょこれとみるく お かく した? あくま の たまねぎ。
- Anata wa, doko ni chokoretomiruku o kaku shita, Akuma no tamanegi?
Hvor har du gjemt sjokomelka, din satn løk?
Lykketil! (^_・)

My creys

Ayo~
Nå er jeg masse flink og skriver refleksjonsrapport om dokumentarfoto jeg har tatt. Refleksjonsrapport er helt forferdelig å skrive ok. Eneste jeg virkelig ikke liker her på media(¬、¬)
Men det er da levbart. Hører på BoA i et forsøk på at det skal bli morsomere, selv om det bare ender med at jeg ser på musikkvideoene (・_・ヾ 
Skrevet et avsnitt og belønner megselv med 10 minutter Tumblr.. Flink! Over til noe litt mer gøyy. Jeg forhånds bestillte "JADED" igår! Gleder meg noe sykt til jeg får den i posten. Håper det følger med kleenex. There will be manly tears. For de uvitende er "Jaded" oppfølgeren til boka "Snow", som da probably er den beste boka som finner der ute.

asdfghjkløæ@sdcvbnm

Rommelfjåll

Heyy~
Nå er blogg prosjektet ferdig, men jeg har bestemt meg for å fortsette å skrive her. Dere blir ikke kvitt meg så lett (ಥ u ಥ) 
Kommer sikkert til å forandre på en del, slette innlegg osvosv.
Var på foreldremøte for å spise kake idag. Good times♪(┌・。・)┌
Om det er noe spessielt dere ønsker at jeg skal skrive om så er det bare å si fra i den vakre kommentarfelt. Ganske kort update tbh, men blir mer når jeg gidder har tid(^^')
Min fantastiske autfait for dagen. Dette er det jeg går med når jeg sjekker damer på bøn. Lover.

Wosj~

Bass taimu~
Yoru  -  夜 。

Toril Skywalker

16, Trondheim

Ayo~Jeg heter Toril og er en fredelig humanoid som lever på asiatisk musikk, sjokolade og feels

Kategorier

Arkiv

hits