juli 2013

Nju geims


Woop!
Det var masse salg på Game Stop her om dagen, så jeg kjøpte meg Bioshock/Bioshock 2 også kjøpte broren min Asassin's Creed/Asassin's Creed II til meg som en veldig tidlig bursdagsgave(ღ˘ ▽ ˘ღ)
Jeg får ikke spillt noe før i helga fordi jeg ikke har playstation hos pappa, så jeg gleder meg veldig til å få prøvd de (;*´Д`)ノ Nå får jeg ivertfall noe å gjøre for en god stund framover. 

Desucon

Desucon var fantastisk! Kjempekos å møte folkene mine igjen og sykt masse bra cosplay i år. Jeg møtte også Ray fra Seremedy og nå skal vi gifte oss, er hva jeg hadde sagt om jeg var der, men deet var jeg altså ikke. Fordi det er mye kulere å være hjemme å spise is. Lover. (;▽;)

 Ellers gjør jeg vanlige sommerferie-ting, spiller, ser anime og tumbler i dypet. Men i dag tenkte jeg at jeg skulle leve litt på kanten og gå ut å være sosial.Det endte da opp med at jeg var hos Sturla, så Sakuraso og spillte Zelda Majora's Mask. Altså stor forskjell på hva jeg gjør til vanlig Thug life sier jeg dere. Nå skal jeg prøve å være flink og legge meg på et decent tidspunkt, så blir det jobb imorra. Jeg må jo kunne fø familien min og sånne.. ting(・v・)

Image and video hosting by TinyPicAlonsy~

Toril Skywalker

16, Trondheim

Ayo~Jeg heter Toril og er en fredelig humanoid som lever på asiatisk musikk, sjokolade og feels

Kategorier

Arkiv

hits