mars 2013

Zelda Fotoshoot

ヾ(^∇^) 
I dag har jeg lekt fotograf og tatt cosplay bilder av Andrea. Vi var veldig heldige med været med tanke på at det er Trønderlag det er snakk om.. Kjempeflink modell hadde jeg også☆ Når vi var ferdige endte vi opp på McDonalds i rundt 2 timer..Jeg lo så mye at jeg fikk vondt i fjeset lenge etterpå. Her snakker vi planer om å starte kpop gruppe å flytte inn i skapene til Super Junior. Hvem trenger realistiske mål i livet?
Fornøyd med resulatet ble jeg også for once ( ´ ▽ ` )

The Butler, Victorious
Ciel fikk plutselig fab sølv neglelakk ok shh
Leser Black Butler på nytt fordi det er kult og jeg  prokastinerer heller en å lese de bøkene jeg faktisk skal.Yolo. 

Jeg husker når jeg først begynte å se serien så ville jeg se den bare fordi jeg trodde Ciel og Sebastian var sammen... Det var de altså ikke. Eller var de det o 3 o Jeg vil ikke at det skal være snø ute. Det ødelegger når jeg skal ta bilder(,,#゚Д゚) Livet mitt er vanskelig sier jeg dere.
Nå skal jeg lone og se ferdig de Harry Potter filmene jeg og Ingris ikke rakk å se i går. Me prekast~

Påskeguul

Whoo~ Endelig ferie(^▽^)ノ  Happy Zombie Jesus holiday! 
Jeg har egentig ganske lite planlagt for ferien. Det kom sikkert som en veldig stor overaskelise. 
Jeg skal late som om jeg er fotograf å ha noen fotoshoots med et par cosplayere, se sesong 2 av Game of Thrones, leke og overspise☆
I dag har jeg tatt en del bilder og rulla i sofaen. Thuglife sier jeg dere, thuglife. Skal få åma meg bort til Ingris senere i kveld, så skal jeg rulle litt i sofaen hennes også skal vi ha Harry Potter maraton・゚✧
Ha en fin Lørdag videre, alle sammen ~ヾ ^∇^

Sprekbarn

Jeg skrev dette i går, men av ukjente grunner ble det ikke posta. Lat som dette ble posta da.

Ayo~ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, fordi jeg er flink... og prøver å jobbe med å ha bra nokk kondis til å gå opp en trapp uten å bli slitenヽ(;▽;)ノ
På skolen i dag var Rosenborg på besøk. Vi sang Rosenborg sangen og hørte på at folk snakka om drømmer. Det var veldig.. spennende. Ohye~ Jeg fikk to ting i posten i dag, da!
Den ene tingen kom teknisk sett i postkassa til ingrid, men deet snakker vi ikke noe om.

Jeg fikk dette anubis smykket fra den ekstreemt eksklusive sia, eBay☆

Også hadde jeg bestillt vårjakke fra yesstyle~ Den var en del tynnere en det jeg hadde trodd, så med mindre jeg yoloer og trosser vær og vind, blir nåkk dette en sommer jakke.(⌐■_■)
Den er så sykt cosy, huehuehye~

Adventures awaits

Jeg fikk et verdens kart i posten i dag✧˖°
 Etter å ha sloss litt med kartet og endelig fått det på veggen, festet jeg på..knappepigger? Jeg aner ikke hva de heter. Sånne ting man stikker i veggen. De røde viser hvor jeg har vært på viking tokt og de hvite viser steder jeg vil reise til. So very nais yesyes~ Når er det jeg kan få en bra betalt jobb som går ut på at jeg reiser dit jeg vil og skriver fine ting om dit jeg reiser?

Eventyr på Bakklandet

I går dro jeg og Ingris inn til Bartebyen etter lunch for å ta bilder til en kalender oppgave. Som de barske vikingene vi er, la vi igjen paraplyen på toget så den kunne doneres til barna i Lichtenstein. Sånn at vi fikk levd litt på kanten, med tanke på kamera utstyr ogsånt.(⌐■_■) Vi holdt også på å dø da vi bestemte oss for at det var lurt og gå opp en bratt sørpete leirebakke ved Bybrua. Du vet hva de sier, du levar bare ein gong. huehuehyehye.Jeg hadde nokk stempel til gratis manga. op op~ Så er det bare å sloss litt med InDesign og håpe på det beste.
Jeg er sulten.

Toril Skywalker

16, Trondheim

Ayo~Jeg heter Toril og er en fredelig humanoid som lever på asiatisk musikk, sjokolade og feels

Kategorier

Arkiv

hits