Eventyr

BERGEEN

Hola( ´ ▽ ` )ノ
Jeg og min kjære mor kom nettopp hjem fra Bergen. Der regnet det masse og det var masse japanere overalt. Vi dro på Akvarium og gjorde sånne helt ekstreeme turist ting som ingen forstår(⌐■_■)
Bergensere forstår tydeligvis ikke trøndersk heller, hver gang vi snakket med noen så kom svaret "uhm.. could you repeat that please?" Vi fikk jo øvd oss på å være ordentlige turister, da! Er trøndersk så vanskelig å forstå for ikke-trøndere? ; u ;

Velkommen til Bergen.Jeg prøvde å bli venn med pingvinene, men da de fant ut at jeg ikke hadde noe mat til dem så likte de meg ikke så godt lengere.


Også drar man til London på mandagen, så det blir nokk ikke så mye blogging fram til jeg er tilbake. Nå har jeg ivertfall en legit undskyldning for at jeg er dårlig på å oppdatere (◡‿◡✿)
Alons~y 

Eventyr på Bakklandet

I går dro jeg og Ingris inn til Bartebyen etter lunch for å ta bilder til en kalender oppgave. Som de barske vikingene vi er, la vi igjen paraplyen på toget så den kunne doneres til barna i Lichtenstein. Sånn at vi fikk levd litt på kanten, med tanke på kamera utstyr ogsånt.(⌐■_■) Vi holdt også på å dø da vi bestemte oss for at det var lurt og gå opp en bratt sørpete leirebakke ved Bybrua. Du vet hva de sier, du levar bare ein gong. huehuehyehye.Jeg hadde nokk stempel til gratis manga. op op~ Så er det bare å sloss litt med InDesign og håpe på det beste.
Jeg er sulten.

Halloween feiring på Outland

Halloween fun på Outland~ Takk til alle som mer eller mindre frivillig lot meg filme dem!

Tingeling eventyr

God kveld!ヾ(・▽・)
Etter skolen idag dro jeg og Thea på Eventyr til the T-Town. Vi skulle se Tingeling - Vingenes Hemmelighet på kiino. Fordi Tingeling er kul og undervurdert av dagens ungdom. Filmen var søt og en god del bedre en jeg hadde forventet! Jeg vil også være en fe(,,#゚Д゚)
Etter filmen stakk vi på Friday's~ Maten jeg bestillte smakte papp, men det var nå koslig der... det skal de ha!
Bussbarn☆

Vi hadde merkelig nokk hele kino-salen for oss selv, partiparti~

Så mye god mat.. også klarer jo jeg selvfølgelig å bestille den ene retten som smaker papp.

Thea har fint deksel... spørsmålet er - hvor lenge har hun et så fint deksel? ಥuಥ

Space!

Papp tortillas og kylling-greier! Kylling greia var god da, men den var Thea sin, og man tar ikke andre folk sin mat. Det er dessverre ikke regnet som "Fin oppførsel". Jeg tok litt fordi.#Yoloyolo

Toril Skywalker

16, Trondheim

Ayo~Jeg heter Toril og er en fredelig humanoid som lever på asiatisk musikk, sjokolade og feels

Kategorier

Arkiv

hits